IN DE MEDIA

IN DE MEDIA


Occasioneel krijgt de Minister van Agitatie toegang tot de media. De Afdeling Pers werkt hier aan een overzicht.

Het Turkse tijdschrift SUPERHABER

4/11/2017


Naar aanleiding van de toernee van de Öcalan bus die in de Brederodestraat in Antwerpen door Turkse nationalisten en AKP-aanhangers werd aangevallen, werd de Minister van Agitatie afgschilderd als agent van de Staatsveiligheid, als Gladio-agent en tegelijkertijd als anarchist en communist. Faut le faire!
LEES MEER

Interview BRUZZ Radio

14 mei 2018


Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen van minister Janbom en Francken Theo, riep Solidarity for All op tot actie aan het Noordstation te Brussel. De Minister van Agitatie is ad hoc coördinator van Solidarity for All en werd ovder de kwestie geïnterviewd door BRUZZ Radio.


duur:  53' 41"


KLIK HIER OF OP DE FOTO

Interview NPO Radio 1

11 april 2017


In het vluchtelingenkamp Grand Synthe in Frankrijk brak brand uit. Solidarity for All is daar actief sinds 2015. De Minister van Agitatie is ad hoc coördinator van Solidarity for All en werd ovder de kwestie geïnterviewd door de Nederlandse omroep NPO Radio 1.


duur:  6' 19"


KLIK OP DE VIDEO

Reportage OSMANLI KÜLLİYESİ

3 november 2017


Voor het Belgisch Solidariteits Comité met Rojava organiseerde de Minister van Agitatie een bezoek van de Öcalan-bibliobus aan Antwerpen. Dat liep niet zoals verwacht omdat de bus terecht kwam in de Antwerpse Brederodestraat waar enig tumult ontstond. Een Turkse televisiezender schilderde de Minister daarop af als het kwade genius achter de PKK en als agent van Gladio.


duur:  11' 08"


KLIK OP DE VIDEORE

De Minister van Agitatie

PROFESSIONELE AMBRASMAKERIJ SINDS 1789


U vindt de Minister van Agitatie op MediaRevolt, op Twitter, via zijn Wordpress blog en steeds minder vaak op Facebook omdat hij daar gedurig geblokkeerd wordt. Iemand maakte over de Minister ook een Wikipedia pagina. Maar daar is nog werk aan.

Copyleft. Alles op deze website mag verder verspreid worden voor niet-commerciële doeleinden en mits bronvermelding.